Puur & (H)eerlijk nu ook naar het Westland

Partnerbijdrage
Peter Zwaard (links), Erica Ruigrok en Rick Zwaard zijn blij met de komst naar Westland van Puur & (H)eerlijk.
Peter Zwaard (links), Erica Ruigrok en Rick Zwaard zijn blij met de komst naar Westland van Puur & (H)eerlijk. (Foto: PR)

De meeste Midden-Delflanders en Maassluizers kennen Puur & (H)eerlijk natuurlijk al. Maar dat gold tot voor kort nog niet voor Westlanders. Nu gaat dat echter veranderen, want er is goed nieuws voor Westlanders die zelf niet meer willen of kunnen koken: maaltijdservice Puur & (H)eerlijk uit Maasland is sinds kort ook actief in het Westland.

Dat bevestigt Peter Zwaard, die samen met zoon Rick de scepter zwaait bij het groeiende bedrijf in warme en koude maaltijden en catering: ‘We hebben recent het bedrijf en bedrijfsactiviteiten van Eri Catering in het Westland over mogen nemen. Wij vonden het interessant om onze vleugels uit te slaan naar een gebied waar in de kassen volop gezonde voeding geproduceerd wordt en waar mensen, net als in Midden-Delfland en Maassluis, ongetwijfeld willen genieten van gezonde en smaakvolle maaltijden, bereid met dagverse producten. Denk aan aardappels, pasta of nasi, een stukje vlees of vis, groente. Kortom: een maaltijd voor een zeer aantrekkelijke prijs.’

Jubileum

De stap naar het Westland komt op een bijzonder moment voor Puur en (H)eerlijk. “Dit jaar bestaan we alweer tien jaar’, zegt Rick enthousiast. ‘Dat is een mooie mijlpaal. We zijn in 2014 gestart als toen nog bescheiden regionale maaltijdservice, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de regio. Wij bieden zoals gezegd een oplossing voor mensen die niet meer willen koken of kunnen koken. Al onze gerechten worden met veel liefde en passie bereid door onze kok. We maken gebruik van verse ingrediënten en lokale producten. Dat concept sluit aan bij de behoefte van steeds meer mensen, zo merken we.”

Contact

Ook gebruik maken van de verse maaltijdservice van Puur & (H)eerlijk? Neem contact op. www.puur-en-heerlijk.nl. Neem contact op met 06-27219797 en info@puur-en-heerlijk.nl