Clubkampioenschappen bij T.V. Evergreen

Sport
Alle clubkampioenen in de verschillende categorieën HD 5 tot en met MD 8.
Alle clubkampioenen in de verschillende categorieën HD 5 tot en met MD 8. (Foto: TV Evergreen)

De afgelopen weekenden vonden de clubkampioenschappen plaats bij T.V. Evergreen. Elk jaar is er een thema betrokken bij het toernooi, waarbij er dit jaar gekozen is voor het thema: Summer Vibes. Het thema kwam mooi tot uiting gezien de hoge temperaturen.

Er hadden zich 50 leden ingeschreven. Er waren diverse poules gemaakt, zodat alle deelnemers verzekerd waren van meerdere wedstrijden. In totaal werden er zo’n 50 wedstrijden gespeeld verdeeld over verschillende categorieën

In het eerste speelweekend was het erg warm op de baan, maar werden er zeer leuke en uitdagende wedstrijden gespeeld. Onder begeleiding van heerlijke muziek, een hapje en een drankje waren het zeer leuke dagen.

Ook het tweede weekend was het weer erg zonnig en warm om te spelen. Maar ook hier werden leuke wedstrijden gespeeld en op zondag waren er onder het toeziend oog van vele toeschouwers mooie finale wedstrijden met als afsluiter de finale van de HD 5, tussen Henk v/d Brink en Max Melief tegen broer Sjors Melief en Nelson Li. Na een spannende wedstrijd die eindigde in een super tie break werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen door Sjors en Nelson

Nu gaat iedereen weer genieten van een heerlijke zomervakantie. Waarna van 20 augustus tot 28 augustus het Virgo Evergreen open zal plaatsvinden.