Audities voor musical Opa Jan in Andijk

Nieuws
Als je tussen de 12 en 20 jaar bent, of ouder (voor de rol van tante Marietje), kun je auditie doen.
Als je tussen de 12 en 20 jaar bent, of ouder (voor de rol van tante Marietje), kun je auditie doen. (Foto: De wondere wereld van Opa Jan - Marius van Dokkum)

ANDIJK - Heb je altijd al eens een rol in een musical willen spelen of heb je dit al eerder gedaan? Dan is dit je kans! Voor een musical over Opa Jan, gebaseerd op de boeken van Marius van Dokkum, is de organisatie op zoek naar drie kinderen die de rollen van Stippestaartje, Maratje en Pietepetje willen vertolken en een jonge of oudere dame voor de rol van Tante Marietje.

De voorstellingen vinden plaats op 27 en 30 november 2024 in Andijk, waar ook de repetities zullen plaatsvinden. Ben je tussen de 12 en 20 jaar, of wat ouder (Tante Marietje), dan kan je auditie doen.

Stuur uiterlijk 31 maart een geluids- of filmopname van een zelfgekozen lied op (een professionele opname is niet nodig. Opname met je telefoon mag ook, zolang het maar duidelijk hoorbaar is hoe je zingt) naar mbh.muziek@gmail.com. Voeg ook wat informatie over jezelf toe, zoals je leeftijd en eventuele ervaring (indien van toepassing). Voor meer informatie over de verschillende rollen kun je ook een e-mail sturen. Uit alle inzendingen wordt er een keuze gemaakt, dus wie weet, zit jij erbij!