Cultuurcafé Midden-Delfland

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Judith Verbeek, SWMD)

“Kunst communiceert’ is het thema van het Cultuurcafé van Cultuurplatform Midden-Delfland op woensdag 15 november. Alle cultuurliefhebbers, geïnteresseerden, kunst- en cultuurorganisaties en kunstenaars zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. 

Esther Didden is deze avond te gast en zij zal een presentatie geven met praktische tips over het belang en de waarde van communicatie en kunst. Didden is directeur van Cultuurplatform Woerden en neemt de bezoekers mee in haar eigen ervaringen en gaat in gesprek over uitdagingen, drempels, creatieve oplossingen en hoe je communiceert met resultaat.

Onderdeel van haar verhaal is een korte documentairefilm ‘Tutti’, over drie harmonie- en fanfareverenigingen in de regio Woerden. Over hun muziek, veerkracht en saamhorigheid, maar ook hun zorgen voor de toekomst. 

Dit Cultuurcafé vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Dorpshoeve in Schipluiden. Aanmelden hoeft niet, maar heeft wel de voorkeur. Dit kan door te mailen naar info@cultuurplatformmiddendelfland.nl. 

Kortom, het belooft een mooie avond te worden, met veel ruimte voor gesprek, inspiratie en ontmoeting. Woensdag 15 november 20.00 – 22.00 uur, Dorpshoeve Schipluiden. Aanmelden hoeft niet, maar heeft wel de voorkeur. Stuur je mailtje naar info@cultuurplatformmiddendelfland.nl.