Concert Masalant: ‘Een avond vol liefde’

Cultuur
Tijdens de oliebollenrepetitie speelden ook alle jeugdleden mee.
Tijdens de oliebollenrepetitie speelden ook alle jeugdleden mee. (Foto: PR)

Harmonievereniging Masalant brengt op zaterdagavond 16 maart een hartverwarmend concert naar de Oude Kerk van Maasland, beladen met liefde en passie voor blaasmuziek.

Het concert opent met de klanken van de jonge muzikantjes van de blokfluitgroep, onder leiding van Elsbeth Geres. Deze getalenteerde kinderen zullen hun muzikale kunsten ten gehore brengen, gevolgd door een intermezzo van het leerorkest van Muziek@Maassluis, gedirigeerd door Richard Vrijhoef, waarin zelfs een leerling van Masalant meespeelt.

Vervolgens betreedt het harmonieorkest onder leiding van Frank Hendriks het podium. Voor dit concert is muziek bij elkaar gezocht welke een goede invulling geven aan het thema ‘Een avond vol liefde’. Nummers uit klassiekers als Robin Hood en West-side Story zullen te horen zijn, vergezeld van melodieën zoals ‘Chanson d’Amour’ en ‘Omens of Love’. De vocale talenten van Arjen van de Merwe zullen het programma completeren.

Het concert begint om 19.30 uur en de deuren van de Oude Kerk zijn vanaf 19.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal voor 10 euro, en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.