NTO Maasland lokt nieuwe voorzitter met etentje

Sport
Afbeelding
(Foto: NTO)

Turnvereniging NTO Maasland zoekt een nieuwe voorzitter. Op donderdag 2 mei vindt het jaarlijkse etentje van het bestuur plaats. Een nieuwe kandidaat is van harte uitgenodigd om met de overige bestuursleden uit eten te gaan.

De Maaslandse vereniging kampt al twee jaar met een vacature. Na vele persoonlijke gesprekken en advertenties is het nog niet gelukt om de functie in te vullen. Al bijna 80 jaar is de vereniging niet weg te denken uit de Maaslandse gemeenschap. Met ruim 350 leden is de vereniging er voor jong en oud: van Pilates en BBB voor volwassenen tot de reguliere turnlessen voor kinderen. Met een grote groep overwegend jonge vrijwilligers wordt de vereniging draaiende gehouden.

Het vierkoppig bestuur bestaat op dit moment uit: Marleen Mosterd (penningmeester), Marian de Jong (secretaris), Annet Nieuwenhuijzen (ledenadministratie) en Ronja de Maa (technisch bestuurslid). Naast hun gewone baan en gezin zorgen zij voor het dagelijks bestuur. Dit houdt in dat zij verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de vrijwilligers, communicatie naar de leden, het onderhouden van de zaal en materialen en het organiseren en aansturen van diverse acties. “NTO is een vereniging wat betekent dat we het echt samen doen. Bij NTO worden vriendschappen voor het leven gesloten en staat gezelligheid hoog in het vaandel. Een voorzitter is voor ons de ‘missing link’ in het gezond houden van onze vereniging. We genieten enorm van de sportende kinderen en volwassen en de inzet van alle docenten. Dit is een mooie beloning voor onze inzet. Daarnaast trakteren we onszelf elk jaar op een lekker en gezellig etentje. We hopen dat een nieuwe voorzitter er op 2 mei bij kan zijn om met ons kennis te maken en alvast deze beloning voor het vrijwilligerswerk in ontvangst te nemen”, aldus secretaris Marian de Jong.

Heb jij zin in een etentje en ben jij de voorzitter die NTO Maasland zoekt? Neem contact op met het secretariaat: via secretariaat@ntomaasland.nl of bel/app naar 06-48177813.