Wandeltocht tijdens DIOS Lentefeest

Nieuws
De wandelschoenen kunnen weer aangetrokken worden op Eerste Pinksterdag.
De wandelschoenen kunnen weer aangetrokken worden op Eerste Pinksterdag. (Foto: pixabay)

De voorbereidingen voor het DIOS Lentefeest zijn in volle gang. Ook dit jaar kan er op Eerste Pinksterdag weer heerlijk gewandeld worden vanuit Den Hoorn.

Organisatoren Koen, Jessica, Linda en Erwin hebben weer drie nieuwe gevarieerde routes uitgestippeld. “Of je nu een beginnende wandelaar bent of een doorgewinterde deelnemer aan de Vierdaagse, onze tochten bieden voor ieder wat wils.” Onderweg zijn er rustpunten waar de deelnemers kunnen genieten van een verfrissend drankje en een smakelijk hapje. 

Bij de DIOS Lentefeest Wandeltocht op zondag 19 mei is er de keuze uit drie afstanden. De kortste afstand is de 5 km familietocht; speciaal uitgezet voor gezinnen die plezier willen beleven, willen ontdekken en puzzelen. De familietocht kan gestart worden tussen 11.00 en 12.00 uur en deelname is 4 euro.

De twee langere wandeltochten gaan over een lengte van 10 km of 21 km. “Dit jaar lopen de routes richting Sion. De route van de 10 km loopt tot aan het Wilhelminapark en dan weer terug naar Den Hoorn en deelnemers aan de langste afstand gaan via dit park naar de Schie en Delft-Noord en dan weer terug naar het Koningin Julianaplein.”

Wandelaars die voor de langste afstand gaan, kunnen starten tussen 09.00 en 10.00 uur en voor de 10 km is dit tussen 10.30 en 11.30 uur. Voor beide afstanden is deelname 5 euro. Alle afstanden starten bij de feesttent op het Koningin Julianaplein in Den Hoorn.

“Trek je wandelschoenen aan en sluit je aan bij dit wandelevenement. Laat je verrassen door de pracht van de natuur en de gezelligheid van medewandelaars. We zien je graag aan de startlijn!”

Neem voor meer informatie contact op met Erwin van der Vlist via 06-18534991.