Wie wordt vrijwilligersorganisatie van het jaar 2023?

Nieuws
Vorig jaar was The Base uit Maasland de winnaar.
Vorig jaar was The Base uit Maasland de winnaar. (Foto: SWMD)

Welke organisatie verdient de titel: ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2023’? Vrijwilligerswerk Midden-Delfland (onderdeel van SWMD, Stichting WelzijnMidden-Delfland) is op zoek naar genomineerden voor de verkiezing van dé vrijwilligersorganisatie van het jaar. 

Iedereen kan zijn of haar favoriete vrijwilligersorganisatie tot en met vrijdag 1 december aanmelden.

Onmisbaar

Training geven bij een sportvereniging, wilgenknotten bij een natuurvereniging, een theatervoorstelling organiseren voor een cultuurvereniging, rondleidingen geven bij een museum, helpen als gastvrouw/heer bij seniorenactiviteiten. Vrijwilligers zijn overal en overal zijn ze onmisbaar. Sociaal Makelaar Judith van Beek wil met de oproep ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2023’ haar grote waardering uitspreken voor alle organisaties en initiatieven die met vrijwilligers werken. “Met deze symbolische prijs kunnen wij vrijwilligers in het zonnetje zetten.”

Uit de genomineerden wordt een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt bekend gemaakt rond 7 december, Nationale Vrijwilligersdag en krijgt naast de eretitel: ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2023’ ook nog eens een leuke verrassing.

Ken jij een actieve organisatie die het volgens jou verdient om extra bedankt te worden voor hun inzet? Meld dan snel jouw favoriete organisatie aan via j.vanbeek@swmd.nl.