Op bezoek bij cultureel Den Hoorn

Nieuws
Burgemeester Noordermeer en wethouder Oderwald met bestuursleden van CultuurStek.
Burgemeester Noordermeer en wethouder Oderwald met bestuursleden van CultuurStek. (Foto: GvW-T)

Burgemeester Fenna Noordermeer is druk bezig om alle aspecten van Midden-Delfland te leren kennen. Daar hoort natuurlijk ook een bezoek aan CultuurStek in Den Hoorn bij. Dus ging zij, samen met wethouder Melanie Oderwald, een kijkje nemen in het dorp.

Gemma van Winden-Tetteroo

De burgemeester was onder de indruk van alle activiteiten die de enthousiaste groep vrijwilligers in het verleden al voor elkaar gekregen heeft. En natuurlijk van alle plannen die nog op stapel staan voor de komende tijd. CultuurStek Den Hoorn inspireert, verbindt en verrast. Al jaren! Het eerstvolgende evenement is ‘Kom ’s Hoorn’, het fietsdiner waarbij je van adres naar adres fietst en onderweg heerlijk culinair vertroeteld wordt bij mensen thuis of op verrassende locaties. Dat evenement is overigens al volgeboekt. 

Lekker springen

Dus als de burgemeester toch op korte termijn een keer de echte sfeer wil proeven van wat CultuurStek allemaal organiseert, dan zit er niets anders op dan op 9 mei heerlijk te gaan swingen en springen bij Fresh Dance. 

Wat er nog meer komt…

In juni kan er weer worden genoten van het Tiny House festival en in juli is, wegens groot succes, de prolongatie van de Pop-Up-Camping voor één nachtje. En verder is er dit jaar weer een Kindermonumentendag en het Hoornse onvolprezen Montmartre. In september ook het Techniek Festival in de wijk De Oude Veiling en natuurlijk kun je ook altijd gaan kijken naar ‘Den Hoorn in transitie’, de expositie van Johan Gerritse waarbij je kunt zien hoe Den Hoorn in de loop der jaren is veranderd. 

Wat CultuurStek verder allemaal nog doet, is uiteraard terug te vinden op de site: www.cultuurstek.nl/kalender.