Theatervoorstellingen in het Notenschip

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Ari Doelman)

Theatergezelschap Durven & Doen heeft woensdag 17 april twee voorstellingen in het Notenschip in Schipluiden gegeven.

’s Middag speelden ze voor de vrijwilligers van Stichting Welzijn Midden-Delfland (SWMD) de voorstelling ‘Vrijwilliger in de spotlight’ en ’s avonds voor bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van vrijwilligersorganisaties uit Midden-Delfland en Delft de voorstelling ‘Rode loper uit, achterdeur dicht’.

In de middag kwamen op humoristische wijze vraagstukken als ‘Hoe stel ik mijn grenzen?’ en ‘Waar gaat mijn vuurtje echt van branden?’ aan bod. ’s Avonds lag de focus vooral op het vinden en binden van vrijwilligers.

De actrices hebben dit op humoristische wijze in interactieve theatershows laten zien. Tijdens de netwerkborrel werd nog druk met elkaar nagepraat.

Vanuit de gemeente was wethouder Melanie Oderwald aanwezig en Paul Steyn van Beheerstichting Loswal “De Bonnen’’ ging na afloop in gesprek met bezoekers over de financieringsmogelijkheden voor maatschappelijke projecten.

De theatervoorstellingen zijn organiseert door Mieke Swart en Judith van Beek van Stichting Welzijn Midden-Delfland en mede mogelijk gemaakt door donaties van Fonds1818 en Beheerstichting Loswal ‘’De Bonnen’’.