LAUDR betrekt bedrijfspand in Maasland

Partnerbijdrage
LAUDR Administratie Advies & Aangifte opgericht door Laura van der Vaart en Laura van der Eijk.
LAUDR Administratie Advies & Aangifte opgericht door Laura van der Vaart en Laura van der Eijk. (Foto: PR)

In februari 2023 is het full-service administratiekantoor LAUDR Administratie Advies & Aangifte opgericht door Laura van der Vaart en Laura van der Eijk.

Beiden beschikken over ruime ervaring in de financiële dienstverlening en hebben, naast een vriendschap van 20 jaar, eerder samengewerkt als collega’s. 

Bij LAUDR brengen we de financiën van de klant op orde met ondersteuning in zowel de administratie als aangiften. Daarnaast geven we advies over de financiële situatie, zowel zakelijk als privé. Voor ons is het “ken je klant principe” heel belangrijk. Volledig op de hoogte zijn van de financiële situatie van een klant, weten wat de klant drijft en wat de wensen en doelen zijn. Hierbij uiteraard rekening houdend met de actuele fiscale wet- en regelgeving.

Het afgelopen jaar hebben we een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen en een mooie groei kunnen realiseren. We kondigen met trots aan dat we inmiddels de stap hebben kunnen maken naar een bedrijfspand. LAUDR is vanaf 1 februari 2024 gevestigd aan het Pynasplein, nummer 7 in Maasland, in het voormalig pand van Durville Belastingadviesbureau. 

Wil je weten wat LAUDR voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op www.laudr.nl of mail naar administratie@laudr.nl

LAUDR is sinds 1 februari gevestigd aan het Pynasplein 7.