AFGELOPEN

WIN! Kaarten voor het DIOS Lentefeest

Speel mee
Afbeelding
(Foto: DIOS Lentefeest)

Rond het pinksterweekend staat Den Hoorn ook dit jaar weer in het teken van het DIOS Lentefeest. Wij geven een aantal kaarten weg! 

Waar je voor de meeste activiteiten overdag op de dag zelf gewoon gezellig langs kan komen of in kan schrijven, heb je voor de feestavonden een kaartje nodig. Deze kaarten gaan altijd hard en voor de vrijdagavond en zaterdagavond zijn ze zelfs al uitverkocht. Maar Rodi West Media mag nog een aantal kaarten weggeven! 

Deze kaarten zijn er te winnen: 

  • Twee kaarten voor de silent disco op donderdag 16 mei. Met deze kaarten heb je gegarandeerd een koptelefoon en kun je de hele avond de dansvloer op. 
  • Twee kaarten voor de feestavond op vrijdag 17 mei. Deze avond maken DJ AjeN & Ruben Anthony er een feestje van in de tent op het Koningin Julianaplein. Let op: De minimale leeftijd voor deze avond is 18 jaar. 
  • Twee kaarten voor de feestavond van zaterdag 18 mei. Deze avond gaat NOAH, de ultieme party-machine er een top avond van maken in de feesttent. Let op: De minimale leeftijd voor deze avond is 23 jaar. 
  • Twee kaarten voor ST!K VET 7.0 op zondag 19 mei. Deze avond gaan meerdere dj’s de lekkerste hits draaien. Let op: De minimale leeftijd voor deze avond is 16 jaar. 

Bij de ingang van de feesttent zal er leeftijdscontrole plaatsvinden.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op twee kaarten. Deze actie loopt tot en met donderdag 2 mei 11.00 uur. De winnaars krijgen bericht.