Deze Midden-Delflandse kapsalon maakt kans op een Coiffure Award

Zakelijk
Afbeelding
(Foto: Pexels)

De Nederlandse Coiffure Award behoort tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de dertien categorieën geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Hairstudio MOOS uit Den Hoorn maakt kans op zo’n award. 

De Coiffure Award wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional en haar partners Coiffure Media en de ANKO en is open voor alle in Nederland werkzame kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. “Wij zijn genomineerd in de Categorie Consumer award. In deze categorie wordt uiteindelijk door het publiek gekozen”, zo laten de dames van Hairstudio MOOS weten. 

De Coiffure Award uitreiking is een groots event waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. De editie 2024 vindt plaats op zondag 12 mei 2024 in Studio21 te Hilversum. Op deze avond worden de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt.