Al bijna 2000 donaties voor nieuwe start kinderen na Rijswijks familiedrama

Zorg
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Rijswijkse korfbalvereniging Refleks en Wateringse voetbalvereniging KMD zijn een crowdfundingsactie gestart voor de drie kinderen uit het Rijswijkse gezin waar zich in de nacht van zondag 26 november een familiedrama voltrok. De actie heeft na vijftien uur al bijna 50.000 euro opgeleverd, uit meer dan 1700 donaties. 

Met de actie vragen de verenigingen aandacht voor de drie kinderen van de 45-jarige Jessica, die zondagnacht om het leven werd gebracht - vermoedelijk door haar 49-jarige echtgenoot. De verdachte overleed 30 november aan zijn eigen zware verwondingen. Hun drie kinderen van 12, 16 en 19 jaar staan er nu alleen voor, met steun van familie en vrienden.

Nieuwe start

“Om hen te helpen een nieuwe start te maken na dit familiedrama startten familie en vrienden samen met korfbalvereniging Refleks en voetbalvereniging KMD deze crowdfunding op.”

Een streefbedrag is er niet, maar gehoopt wordt op een bedrag “waarmee wij de kinderen een goede start kunnen bieden van hun toekomst zonder ouders. Denk hierbij aan onderdak, school en eventuele begeleiding en verwerking”. Het geld komt volledig ten goede aan de toekomst van de kinderen.

De pagina voor de crowdfunding is hier te vinden.