Perfecte renovatievloerl

Wonen
Stille en sterke natuurgetrouwe pvc vloer.
Stille en sterke natuurgetrouwe pvc vloer. Foto: Moduleo

LayRed van het Belgische merk Moduleo heeft zich bewezen als de perfecte renovatievloer. De planken en tegels hebben realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met sterkte en comfort. Deze duurzame vloer wordt in België met groene energie geproduceerd.

Eigentijds design

De vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren iedereen die van zijn huis houdt: van een charmante stijl over een strakke look tot een gedurfd accent.

Houtpatroon

De LayRed® collectie is nu uitgebreid met ‘embossed in register’. Het embossed in register proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. Dankzij deze reliëf-structuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien én voelen. De vloer is natuurgetrouw en authentiek, want je ziet en voelt de structuur van het houtpatroon. Elke nerf heeft diepte, elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout.

Lekker stil

Zo is het de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is de vloer waterdicht, slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Belangrijk om te weten: een LayRed vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en zal niet vervormen bij schommelingen in temperatuur. Helemaal fijn: Moduleo geeft een levenslange garantie.

Kijk voor alle informatie op www.moduleo.com

of kijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!