Riante cheque voor Onder de Linden

Algemeen
V.l.n.r. Pieter Rijser (Round Table), Marjolein de Reus (Kozee), Dave Breebaart (Round Table), Dick Bart (voorzitter), Kees van Gelder, Jaap Dik en Hans Erkamp.
V.l.n.r. Pieter Rijser (Round Table), Marjolein de Reus (Kozee), Dave Breebaart (Round Table), Dick Bart (voorzitter), Kees van Gelder, Jaap Dik en Hans Erkamp. (Foto: Han Giskes)

MIDDENBEEMSTER - Theater Onder de Linden heeft een cheque van € 1000,- ontvangen van Tafelronde 60 Waterland en Restaurant Kozee in Purmerend.

Beide hadden de handen ineen geslagen om te proberen zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het theater. Per afhaalmenu, thuisbezorgd door leden van de Tafelronde, werd een bedrag geschonken. Door afronding naar boven leverde dit een prachtig bedrag op van € 1000,=. Het geld wordt besteed aan de betere zichtbaarheid van de naam op de gevel. Jaap Dik van Onder de Linden: “Het gebeurt nog weleens dat mensen de weg niet weten te vinden. Dat speelt vooral als het donker is. Met het geld zijn we nu in staat om de weg naar het theater voor iedereen simpeler te maken.”