Werken Annelies Pont te zien en te koop

Nieuws
Een van de kunstwerken van Annelies Pont.
Een van de kunstwerken van Annelies Pont. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Onder het motto ‘Alles moet weg’ exposeert Annelies Pont op zaterdag 20 en zondag 21 april in de intieme kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend. De expositie is te bekijken van 13.00 tot 16.00 uur; ook zijn er honderden tweedehands gedichtenbundels te koop,

Annelies Pont (Leiden, 1946) moet om gezondheidsredenen besluiten haar keramiekatelier te beëindigen. Meer dan 100 keramische objecten voor liefhebbers van abstracte, keramische objecten gaan weg voor zeer lage prijsjes. Je kunt al scoren vanaf 20 euro tot een maximale verkoopprijs van 275 euro. Dus echt een buitenkans, want alles moet weg.

Tevens zijn er uit een nalatenschap honderden tweedehands gedichtenbundels van zeer verschillende dichters te koop vanaf 1,50 euro. De intieme kapel op de historische begraafplaats uit 1875, een stiltegebied in de stad, aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend is komend weekend op zaterdag en zondag, 20 en 21 april geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Vanzelfsprekend is Annelies Pont zelf aanwezig. Je kunt er ook terecht voor een kop koffie of thee. In de omloop staan verschillende monumenten en beelden. Hartelijk welkom! Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl.