Auticafé Kennemerland: thema autisme en cliëntenondersteuning

Algemeen
Een van de presentaties tijdens het Auticafé Kennemerland.
Een van de presentaties tijdens het Auticafé Kennemerland. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM/REGIO - Het Auticafé Kennemerland gaat open met dinsdag 16 november om 20.00 uur een thema-avond: autisme en cliëntenondersteuning. Deze avond kunnen geïnteresseerden deelnemen via Zoom of fysiek. Er zijn twee sprekers uitgenodigd: Erin Jakobs Cliëntondersteuner en Karin Bakker Consulent bij MEE & de Wering. De avond is voor ouders van kinderen (vanaf 16 jaar) met autisme, volwassenen met autisme, mantelzorgers, familie en professionals.

 Heb je problemen met zelfstandig wonen? Met werk of een opleiding? Voel je je niet begrepen op je werk of door familie en vrienden? Wil je leren om voor jezelf op te komen? Dan is wellicht onafhankelijke cliëntondersteuning iets voor jou! Karin en Erin vertellen wat MEE & de Wering voor jou en je netwerk te bieden heeft.

Deelname is gratis. Vooraf en tot 16 november 17.00 uur aanmelden. Hier vindt u meer informatie.

Deelname via de Zoom

De thema-avond wordt verzorgd via het Zoom Account van Voorzet. Het Zoom account wordt beheerd door Voorzet, uw email adres wordt eenmalig door Voorzet gebruikt. U krijgt via Voorzet een mail met de link toegestuurd.

De fysieke locatie is bij de Juliana van Stolbergschool, Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen, ook graag vooraf aanmelden. Is de zaal vol wordt u automatisch overgezet naar een online aanmelding. U krijgt hierover uiteraard bericht

Het Zoom account is van 19.50 uur tot 20.15 uur open en wordt dan een besloten groep in verband met de privacy.