Feest in zwembad De Hout!
Feest in zwembad De Hout! ((Foto: Aangeleverd))

Zwembad De Hout bestaat dertig jaar

ALKMAAR - Zwembad De Hout bestaat zondag 1 september dertig jaar n dat viert Alkmaar Sport N.V. de hele week met klanten en bezoekers van het zwembad. Van zondag 1 september tot zaterdag 7 september is het feestweek en staan er speciale activiteiten op het programma. Zo kunnen bezoekers voor maar € 1,- naar binnen en krijgen zij elke dag een heerlijke traktatie!

De hele week kunnen bezoekers van zwembad De Hout zowel binnen als buiten meedoen aan leuke spelletjes en activiteiten. Van kruiwagenmassage, popcornmachine en een disco tot een optreden van dweilorkest De Klinkers. Daarnaast kunnen zwemleskinderen elke dag grabbelen voor een cadeautje in de grabbelton en kan men elke dag meedoen aan een prijsvraag en kans maken op een mooie prijs! Kijk voor het hele programma op de website: www.zwembaddehout.nl/30jaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten