Heel Mokum Kookt!: hét foodfestival voor alle Amsterdammers.
Heel Mokum Kookt!: hét foodfestival voor alle Amsterdammers. ((Foto: Vincent van den Hoogen))

Heel Mokum Kookt!

AMSTERDAM - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte verzorgt zondag 6 oktober voor de tweede keer Heel Mokum Kookt!: hét foodfestival voor alle Amsterdammers. Het festival vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur in het Erasmuspark in Amsterdam-West. Meer dan vijftien verschillende Amsterdamse sociale eetinitiatieven koken hier samen voor de buurt. De entree is gratis en de gerechten zijn relatief laag geprijsd. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

Resto VanHarte wil lekker en gezond uit eten gaan bereikbaar maken voor alle mensen in de samenleving. Overal in Nederland worden foodfestivals georganiseerd, maar deze worden door hun opzet en prijzen vaak vooral bezocht door mensen met een goed inkomen. Resto VanHarte wil deze ervaring ook toegankelijk maken voor mensen met een kleinere beurs. Bezoekers met een stadspas met groene stip krijgen vijf gratis consumptiemunten (niet te besteden aan alcohol). Zo is het festival voor alle inwoners van Amsterdam betaalbaar.

Tijdens Heel Mokum Kookt! koken meer dan vijftien sociale eetinitiatieven uit Amsterdam samen voor de buurt. Deelnemers zijn onder andere Eigen Krachtvoer, Cordaan, Philadelphia, Foor Elqaar, Coffee on the roll, Tante Tosti, De Buurtkokkin, Buurtbuik, Buurtkamer de Bestevaer, Resto VanHarte en De Tagerijn. Er zijn verschillende optredens met swingende muziek van toen en nu. Verder zijn er workshops en attracties voor de kinderen zoals springkussen, schmink en knutselen. Kortom, een uitje voor het hele gezin. Meer informatie op www.heelmokumkookt.nl.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto's zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

================================================================

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
U bent van harte uitgenodigd om op 6 oktober aanwezig te zijn bij Heel Mokum Kookt! in het Erasmuspark. Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Anne Kaasenbrood via 06 2185 2850 of met Robbert van Overveld via 0651402412.

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Meer berichten