Buitenspeeldag 2018 bij Nickelodeon in Amsterdam

  Nieuws

NOORD - Op woensdag 13 juni organiseren Nickelodeon en Jantje Beton voor het elfde jaar op rij nationaal de Buitenspeeldag. Op deze dag staat het plezier en belang van buitenspelen centraal en worden er door het hele land buitenspeelactiviteiten georganiseerd waar meer dan 100.000 kinderen aan deel zullen nemen.
Viacom-kinderzenders Nickelodeon en Nick Jr. zullen deze dag van 13.00 tot 17.00 uur op zwart gaan om kinderen te motiveren deel te nemen aan de tal van activiteiten die lokaal worden georganiseerd. Kijk op www.buitenspeeldag.nl om te zien aan welke activiteiten je deel kunt nemen.
Nickelodeon organiseert samen met Stichting NDSM-werf het Buitenspeeldag-hoofdevenement op de NDSM-werf waar tussen 13.00 uur en 17.00 uur tal van activiteiten en spellen plaatsvinden die aansluiten aan bij de centrale thema's van deze dag: plezier, spelen en beweging. Zo is er een bootcamp challenge, kun je voetballen en zijn er activiteiten van onder andere Regal Academy, de Reddingsbrigade en Veilig Verkeer Nederland. Cool Bear verzorgt limonade en ook kun je op de foto met je favoriete Nickelodeon en Nick Jr.-karakters, zoals de pups van PAW Patrol, SpongeBob SquarePants en de Teenage Mutant Ninja Turtles.
Elk jaar wordt het hoofdevenement, de grootste buitenspeelactiviteit in Nederland, goed door kinderen bezocht.

Meer berichten