Plannen maken voor Banne Noord

  Nieuws
De Parlevinker in de Banne (Foto: gemeente Amsterdam)
De Parlevinker in de Banne (Foto: gemeente Amsterdam) (rodi.nl)

NOORD - Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) van de gemeente Amsterdam heeft onlangs de Principenota Banne Noord vastgesteld. Hierin staan de ideeën van de gemeente en van bewoners om de buurt te verbeteren: de buurt veiliger maken, opknappen van de openbare ruimte, extra woningen bouwen, de buurt aardgasvrij maken en meer.
Nu het College de Principenota heeft vastgesteld, staat het licht op groen voor verder onderzoek van de verbetermogelijkheden. Daarna worden er definitieve plannen gemaakt voor de verbetering van de buurt. Bewoners van Banne Noord kunnen een bijdrage leveren aan de plannen voor de buurt. Dat kan bijvoorbeeld door mee te denken en mee te praten op bijeenkomsten en in werkgroepen. De eerstvolgende bijeenkomst is donderdag 10 januari van 12.00 tot 15.00 uur in de BanneBus op de Parlevinker in Amsterdam-Noord. Bewoners kunnen hier hun ideeën kwijt, vragen stellen, zich opgeven voor een werkgroep of in gesprek gaan met leden van het projectteam.
Buurtbewoners kunnen ook meepraten bij de buurtgesprekken van Stichting !Woon. Hiervoor kan een mail gestuurd worden naar s.meijerink@wooninfo.nl of 06-58869887. Wie contact wil met de gemeente hierover kan mailen naar bannenoord@amsterdam.nl.

Meer berichten