Bodhi en Titus brengen hun nieuwe programma.
Bodhi en Titus brengen hun nieuwe programma. ((Foto: aangeleverd))

Kerk Eenigenburg concert 17 november

On Celtic roads

EENIGENBURG - Na de programma's From Celtic to Fado (2018) en Iers schots en scheef (2019) treedt het zangduo Bodhi en Titus 17 november op in het Kerkje van Eenigenburg met hun nieuwe programma On Celtic roads.

Het duo Bodhi en Titus is voortgekomen uit een samenwerking van Bodhi met de Ierse band O'Branons waarin Titus ruim vijftien jaar heeft gespeeld. Het Keltisch repertoire van Bodhi sloot hier prachtig op aan. Door de samenzang met Titus kwam de zang nog sterker tot zijn recht. Bodhi, met haar mooie en kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar. Zij heeft vele jaren, naast haar vele solistenwerk, samengewerkt met diverse gerenommeerde muzikanten. Titus begeleidt op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán en zingt met een onvervalste Ierse uitspraak.

Het concert begint om 15.00 uur. Entree, consumpties in de pauze en vele gezellige ontmoetingen zijn gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ten bate van de kerk. De deur van de kerk gaat pm 14.30 open. Het is raadzaam om op tijd aanwezig te zijn. Parkeren kan in het Kerkenlaantje en aan één zijde van de Surmenhuizerweg. Parkeerplaatsen bij de kerk graag vrijlaten voor mensen die slecht ter been zijn.

Meer berichten