De feestweek van Beverwijk wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.
De feestweek van Beverwijk wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. ((Foto: Aangeleverd))

Feestweek Beverwijk afgesloten met vuurwerk

BEVERWIJK - De feestweek zal dit jaar worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. De combinatie van speciaal hiervoor geselecteerde muziek en schitterend siervuurwerk zorgt voor een onvergetelijke afsluiting van de feestweek, die bezoekers zich nog lang zullen blijven herinneren.

Vorig jaar introduceerde restaurant Brafoer een nieuw onderdeel van de feestweek, namelijk de verkiezing van het Brafoer BBQ-beest. Na het overweldigende succes in 2018 staat dit onderdeel uiteraard dit jaar weer op de agenda. Tegelijkertijd zal het publiek worden vermaakt met de onvervalste rock 'n roll van de band Rolls Noise. Terwijl de BBQ-beesten strijden om de prijzen, geniet het publiek van deze muziek. Het evenement eindigt rond 22.00 uur. Aansluitend volgt, als letterlijke 'klap op de vuurpijl', een grootse vuurwerkshow.

Het bedrijf Royal Fireworks, dat bekend staat als één van de grootste en beste vuurwerkspecialisten van ons land, komt naar Beverwijk om deze show te verzorgen. Royal Fireworks nam diverse malen deel aan wedstrijden over de hele wereld en behaalde daar mooie resultaten. Op zaterdag 10 augustus zullen, naar verwachting tussen 22.30 en 23.00 uur, drie muziekstukken over het Stationsplein klinken, terwijl in de lucht een daarbij passend spektakel van lichteffecten te zien is. Deze zogenoemde 'pyromusical' is een extra cadeau van Brafoer aan de inwoners van de gemeente Beverwijk.

Meer berichten