Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan in Beverwijk is deze vakantie open.
Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan in Beverwijk is deze vakantie open. ((Foto: Aangeleverd))

Zomerfeest in speeltuin Kindervreugd

BEVERWIJK - Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan in Beverwijk is de gehele vakantie 's morgens en 's middags geopend. Na de vakantie zal dat weer gewoon na schooltijd zijn. Aan het eind van de vakantie is er dan weer het zomerfeest.

Traditie wordt hiermee in ere gehouden

Het is inmiddels een traditie: al sinds 1997 organiseert de speeltuin aan de Huiderlaan ieder jaar, aan het einde van de zomervakantie, het zomerfeest. Het zomerfeest is dit jaar op zaterdag 24 augustus.

Lekker spelen

Naast de mogelijkheid om lekker te spelen, hebben de vrijwilligers van de speeltuin deze dag voor een aantal extra activiteiten gezorgd. We noemen een groot luchtkussen, kinderen kunnen zich laten schminken, limonade 'tappen' bij Bertha de limonadekoe en kan er genoten worden van een gratis suikerspin.

Reuzenspiraal

Ook zijn de Kop van Jut, de reuzenspiraal en het eendjes vissen van de partij. Tevens is er een loterij met vele, door de lokale middenstand geschonken, prijzen.

Toegang gratis

De toegang is gratis. Dit alles vindt plaats op zaterdag 24 augustus, tussen 13.00 en 16.00 uur, in speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan te Beverwijk. Kijk voor meer informatie op www.speeltuin-kindervreugd.nl

Meer berichten