Talent in Huis! in Beverwijk

Algemeen
Jonge acteurs spelen graag bij mensen thuis.
Jonge acteurs spelen graag bij mensen thuis. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Op zondag 9 februari vindt van 14.00 tot 16.00 uur in Beverwijk de vierde editie van Talent in Huis! plaats. Tijdens deze gratis toegankelijke huiskameroptredens maakt de bezoeker kennis met jongeren die de sterren van de hemel spelen.Getalenteerde

Jonge acteurs en muzikanten spelen bij mensen thuis

Deze getalenteerde en gemotiveerde muziek- en theaterleerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk nemen deel aan het lesprogramma Muziek Plus of Productieklas Theater.

Ruim 20 jongeren staan op drie verschillende locaties klaar om het publiek te betoveren

Ruim 20 jongeren staan op drie verschillende locaties klaar om het publiek te betoveren met prachtige muziek en theater. Van Klassiek, Jazz en Pop, Filmmuziek en eenakters over Pindakaas; alles komt voorbij tijdens deze bijzondere middag.

Verrast

Ze spelen drie keer en al fietsend ga je van huiskamer naar huiskamer waar je telkens weer opnieuw verrast wordt. Enthousiast geworden en wil je deze optredens niet missen? Neem voor meer informatie en aanmeldingen contact op via info@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl of bel naar (0251) 227673.

Bij Centrum voor Kunsten Beverwijk staat jeugd en jongeren centraal. De slogan is 'tent voor talent' of 'de sterren van morgen'. ''De verbeeldingskracht van kinderen is grenzeloos. Heerlijk! Wie het geluk heeft op jonge leeftijd door begeesterde vakdocenten te worden begeleid en uitgedaagd, ontwikkelt ook flexibiliteit, reflectievermogen, communicatieve vaardigheden en creativiteit. En dat allemaal spelenderwijs. Met kinderen die er er net zo veel lol in hebben. Met stof die LEUK is. Waren alle lessen op school maar zo meeslepend'', aldus Centrum voor Kunsten Beverwijk op zijn website.