Vakgarage Thijs van Zandvliet verrast school Heliomare met goodiebags

Algemeen
Medewerkers van de school van Heliomare krijgen goodiebags.
Medewerkers van de school van Heliomare krijgen goodiebags. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Op woensdag 19 mei kwam Thijs van Zantvliet van Vakgarage Zantvliet uit Beverwijk 150 goodiebags brengen voor de medewerkers van het speciaal onderwijs van Heliomare De Velst om hen een hart onder de riem te steken. De onderwijsmedewerkers hebben 8 weken onderwijs en begeleiding op afstand gegeven.

Inmiddels gaan vrijwel alle leerlingen vanaf 11 mei weer naar school. Uiteraard zijn de nodige aanpassingen gedaan en maatregelen genomen om dat in het gebouw aan De Velst in Heemskerk veilig te organiseren.

Van Zandvliet en zijn zoon overhandigden de tasjes aan schoolleider Judith Reckers en de huismeesters. De huismeesters hebben zich extra ingezet om veilig onderwijs in het gebouw mogelijk te maken. Of zoals Judith Reckers aangaf: “Om de auto rijdend te houden”.

Vakgarage is een landelijke organisatie van garages. In de tasjes zitten autogerelateerde artikelen, een gratis APK-keuring en een oranje #FanDutch poloshirt. Het poloshirt is een intiatief van o.a. Vakgarage, Vredestein, Hertz en andere bedrijven om de saamhorigheid van Nederlanders te bevorderen (o.a. tijdens sportwedstrijden). Als iemand een APK-keuring doet bij een Vakgarage, kan diegene een poloshirt kopen voor 1 euro. Die euro gaat naar Spieren voor Spieren. Omdat hier een link is met de dienstverlening van Heliomare, heeft Thijs van Zantvliet ervoor gekozen de tasjes aan Heliomare te overhandigen.