Rollercoaster met mooi meezingprogramma in Kennemer Theater

Algemeen
Crazy Pianos
Crazy Pianos (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - De zingende, swingende en humoristische muzikanten van Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. Bereid je voor op een rit in een muzikale achtbaan met de allergrootste guilty pleasures tijdens een spetterend nieuw meezingprogramma. Kaarten vanaf € 24,50 voor vrijdag 19 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Anuar

Anuar is een echte lefgozer. Na vier jaar maakt hij zijn nieuwe solovoorstelling Eerlijk. En eerlijk, Anuar heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden en heeft twee succesvolle boeken geschreven. Als eerste Nederlandse comedian heeft hij de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Samen met Najib Amhali en Rayen Panday heeft hij Ramadan Conference gedaan. 

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 19 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cor & Fay 

Het publiek kan zich verheugen op een de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen. Eén plus één kan veel meer zijn dan twee. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading. Daarom is hun programma Cor-i-Fay het ontelbare veelvoud van muziek, tekst en betovering.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 20 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Harrie Jekkers

Harrie Jekkers stond vanaf september 2018 met een nieuwe cabaretvoorstelling exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Hij trad hiermee in de voetsporen van Paul van Vliet. De voorstelling draagt de titel Achter de duinen. Het is voor het eerst sinds 23 jaar dat de in Den Haag geboren en getogen cabaretier weer in een solo-cabaretvoorstelling te zien was. 

Kaarten vanaf € 28,50 voor zaterdag 20 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Anuar
Cor Bakker aan de piano en Fay Claassen
Harrie Jekkers