Bijzondere kerstconcerten in Grote Kerk Beverwijk

Algemeen
Carthago.
Carthago. (Foto: Helmi van der Klooster)

BEVERWIJK - Op 11 december vindt er een rockconcert plaats in de Grote Kerk in Beverwijk. Het rockconcert wordt gegeven door de formatie Carthago. In verband met de maatregelen zal het om 13.30 uur beginnen met tevens een mooi voorprogramma: Visser & Folmer.

Carthago

Carthago is een instrumentale symfonisch rockband. De Bezetting is Rob van der Klooster keyboards, Ruud van der Klooster slagwerk en Wouter Folmer op bas. Zij hebben recent een album uitgebracht wat te beluisteren is op diverse streamdiensten zoals Spotify. Carthago heeft al twee keer eerder met succes bij ons opgetreden.

Visser & Folmer

De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Wout Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass.

Er worden eigen, sfeervolle instrumentale composities, akoestisch gespeeld, waarin de gitaar en bas samensmelten tot bijna één instrument, waaruit een sterk eigen geluid groeit. Zo zijn er Impressionistisch en dromerig klinkende stukken als “Vennewater”, het speelse “Pete’s Garden” , Tango achtige stukken en stukken waarin de blues achtergrond van Visser en Folmer terug te horen zijn. De liefde voor muziek en speelplezier staat voorop, en de heren delen dit graag met het publiek.

Op 12 december treedt het gezelschap ‘The Kennemer Christmas Carols Singers’ op in de Grote Kerk.

Meer info:

www.grotekerkbeverwijk.nl

Visser & Folmer.
The Kennemer Christmas Carols Singers.