De bewoners van Huis ter Wijck hebben er schik in.
De bewoners van Huis ter Wijck hebben er schik in. (Foto: Aangeleverd)

Ondernemers halen geld op voor Huis ter Wijck

BEVERWIJK - De IJmondse bedrijven Pullz EMS, Inkx Wellness, Centre Cosmetique Carmen en Reinders Foodfashion hebben op maandagavond 4 maart een ingezameld bedrag van €3778,50 aan zorgcentrum Huis ter Wijck gedoneerd. In december hebben alle vier de bedrijven diverse inzamelacties op hun locatie gehouden.

3778,50 euro voor zorgcentrum Beverwijk

Zo hadden Pullz EMS, gevestigd aan het Kennemerhof, en Inkx Wellness, gevestigd in Heemskerk, een kerstboom staat waar klanten zelf een kerstbal in konden hangen. Voor iedere ophangen bal werd €2,50 in de donatiebox gedaan en verdubbelden we zelf het bedrag. Klanten konden zelf ook een bedrag naar keuze in de box doen. Reinders Foodfashion verkocht een riem voor €15, waarvan de volledige waarde naar Huis ter Wijck is gegaan. Centre Cosmetique Carmen heeft haar gehele fooi van december in de pot gedaan.

Op de avond van 4 maart hebben medewerkers en vrijwilligers vanuit de vier bedrijven de ouderen in Huis ter Wijck een avond vol entertainment geboden. Er waren hapjes, drankjes, prachtige bloemen, een moppentapper en zelfs een duo zangeressen! De avond is mede gerealiseerd door de sponsering van Slagerij Besteman, bloemist Bas Bloem, banketbakkerij Leek en restaurant Brafoer. De reacties waren lovend en de ouderen geven aan een fastastische avond te hebben gehad!

Het bedrag van €3778,50 wordt besteed aan een nieuwe gezamenlijke woonkamer in Huis ter Wijck, welke ontworpen zullen worden door Grand&Johnson. Hiermee kunnen ouderen meer samen zijn en hebben ze onderling meer contact, iets wat in de huidige maatschappij steeds minder vanzelfsprekend is. "We zijn enorm blij dat we de ouderen een leuke avond hebben kunnen bieden en dat we het ook op lange termijn gezelliger kunnen maken in Huis ter Wijck", vertelt Mandy Jongejans, eigenaresse van Pullz EMS, "dit was alle moeite meer dan waard en smaakt naar meer."

Meer berichten