Iedereen is klaar voor de tweede SamenLoop voor Hoop Beverwijk.
Iedereen is klaar voor de tweede SamenLoop voor Hoop Beverwijk. (Foto Benno Zuidenga)

SamenLoop voor Hoop Beverwijk

BEVERWIJK - Op 22 en 23 juni wordt in Beverwijk de tweede SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelestafette, waarmee teams in deze 24 uur zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het goede doel, het KWF. De SamenLoop wordt gehouden in het Vondelkwartier van Beverwijk, deelnemers lopen een kleine ronde rondom een evenemententerrein.

Op 22 en 23 juni gaat tweede editie van start

''Omdat we het leven willen vieren dit weekend, bieden wij een mooi programma aan voor iedereen op dit evenemententerrein!'', aldus de organisatie. Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende optredens van lokale bandjes, zijn er workshops, is er een verloting, is er gedacht aan de inwendige mens, is er een speciale kinderhoek met tal van attracties, zijn er marktkramen en is er een speciale tent voor ereleden.

KinderLoop

Op zondag 23 juni is er om 11.00 uur een speciale KinderLoop, kinderen uit de regio lopen dan 24 minuten (ipv 24 uur) en hebben dan ook via allerlei acties geld opgehaald voor het goede doel. De kinderen mogen zelf beslissen waar het opgehaalde geld van de KinderLoop aan besteed wordt. Er zijn momenteel 27 teams ingeschreven en de teller van deelnemers loopt richting de 500, bij de KinderLoop staan 60 kinderen ingeschreven.

Ook is er dit weekend professionele hulp aanwezig voor een ieder die het nodig heeft. De organisatie raadt bezoekers aan met de fiets op lopend te komen en kan nog altijd vrijwilligers gebruiken, aanmelden kan via de mail bij beverwijk@samenloopvoorhoop.nl Alle relevante informatie over de SamenLoop voor Hoop Beverwijk op: www.samenloopvoorhoop.nl/beverwijk.

Meer berichten