Schrijfster Marjan Berk.
Schrijfster Marjan Berk. ((Foto:Aangeleverd))

Marjan Berk geeft lezing in Beverwijk

BEVERWIJK - Deze zomer organiseert Bibliotheek IJmond Noord samen met Stichting Welzijn Beverwijk allerlei leuke activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Zo is er vrijdag 9 augustus een excursie per bus vanuit Beverwijk naar het archeologisch centrum Huis van Hilde in Castricum en geeft Marjan Berk op maandag 12 augustus een lezing in de Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2 in Beverwijk.

55-plussers aan hun trekken bij Bibliotheek IJmond Noord

Op maandag 12 augustus geeft de bekende schrijfster Marjan Berk een bijzondere lezing in de Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2 in Beverwijk. De schrijfster vindt het leuk om met het publiek in dialoog te gaan. Dus er is volop gelegenheid om haar vragen te stellen. Er zijn dan ook boeken van haar te koop die ze dan graag voor je signeert. Geïnteresseerd? S.v.p. van tevoren aanmelden (!) bij Bibliotheek IJmond Noord (ma. t/m wo. en vr. van 13.00 – 17.00 uur, tel. 0251 - 228591). Totaalprijs per activiteit: € 5,- voor bibliotheekleden; € 7,50 voor niet-leden.
Vooruitblik: de laatste zomeractiviteit is een workshop smartlappen zingen op dinsdag 20 augustus.
Meer weten over alle zomeractiviteiten? De folder ligt in de bibliotheek en bij buurthuizen of kijk op www.bibliotheekijmondnoord.nl.

Meer berichten