Natuurspeeltuin Moby Dick heeft sinds kort een blotevoetenpad.
Natuurspeeltuin Moby Dick heeft sinds kort een blotevoetenpad. ((Foto: Kelly Butler))

Blotevoetenpad bij Moby Dick

BEVERWIJK - Sinds eind juli heeft natuurspeeltuin Moby Dick in Beverwijk een heus blotevoetenpad. Trek je stoute schoenen en sokken uit en voel de vrijheid van lopen op blote voeten. Voel met je blote voeten het zand tussen je tenen, het koele water, zacht prikkende houtsnippers, grassprietjes en takjes.

Onderweg zijn er verschillende hindernissen die je kunt nemen. Denk aan over bruggetjes lopen, door de beek over stenen stappen, boomstammen over het water beklimmen, door het moeras glibberen en nog veel meer. Een prikkelende wandeling voor je blote voeten, die meestal toch verstopt zitten in een paar schoenen. Het blotevoetenpad is een hele belevenis voor jong en oud en daarbij mag je ook nog vies worden! Het pad is ongeveer 150 meter lang. Aan het eind van het pad kun je je voeten afspoelen onder de buitenkraan. (Neem je zelf een handdoek mee?)

Uitproberen

Kom je ook het blotevoetenpad uitproberen? Entree voor het pad (en de speeltuin) is 1 euro. Ben je lid van de speeltuin? Dan loop je het pad gratis. Check www.speeltuin-mobydick voor meer info. Of kijk op FB Speeltuin Moby Dick.

Meer berichten