Foto: Aangeleverd

Grote veiling bij RKVV DEM

BEVERWIJK - Voetbalvereniging DEM is de grootste voetbalclub in Beverwijk dat al jaren op hoog niveau speelt. Naast de sportieve prestaties is plezier in de sport een belangrijke doelstelling van de vereniging. Vrijdag 29 maart wordt bij de voetbalclub een grote veiling georganiseerd. DEM hoopt hiermee heel veel geld op te halen om te gebruiken om de accommodatie op te knappen.

Ieder weekend schoppen honderden jongens en meisjes met veel plezier tegen een bal op het mooie sportpark van DEM. In samenwerking met de gemeente wordt het sportpark de komende periode grondig aangepakt. Er is al een nieuw kunstgrasveld gerealiseerd voor de jeugd. Ook de tribune is aan vervanging toe. Daar is geld voor nodig. Veel geld.

Shirt Matthijs de Ligt

Twee jaar geleden organiseerde DEM al een veiling om voor dat doel geld op te halen en met succes. Dit jaar verzorgt DEM wederom een veiling met kavels die door sponsors en vrijwilligers van DEM beschikbaar worden gesteld. Zoals een shirt van Matthijs de Ligt. En die van Robin van Persie. Maar ook een gesigneerde Champions League bal van de spelers van Ajax. Verder heel veel tickets naar prachtige wedstrijden, een voetbalreis naar Manchester United, kunstwerken en nog veel meer.

Iedereen is welkom vrijdag 29 maart vanaf 19.30 uur op het sportcomplex van DEM aan de Beneluxlaan 1 in Beverwijk.

Alle kavels zijn nu al te bekijken op de website van DEM:

www.rkvvdem.nl/veiling2019

Meer berichten