Beverwijkse gift voor gehandicapten Wronki - Verjaardagscadeau van oud-voorzitter Wim Spruit

  Nieuws
De gift werd overhandigd aan voorzitter Eleonora Borkowska (midden). Links Tomasz Ziólek (oud-voorzitter van Wronki-Beverwijk) en Wim Spruit (Foto Jadwiga Garczyk)
De gift werd overhandigd aan voorzitter Eleonora Borkowska (midden). Links Tomasz Ziólek (oud-voorzitter van Wronki-Beverwijk) en Wim Spruit (Foto Jadwiga Garczyk) (rodi.nl)

BEVERWIJK-WRONKI – De vereniging van gehandicapten Jestesmy Razem (Allemaal Samen) in Wronki is blij gemaakt met een cheque van 5.000 zloty (€ 1.165,37). De gift is overhandigd door oud- en nu erevoorzitter van de Stichting Stedenband Beverwijk-Wronki, Wim Spruit.
Het bedrag is het totaal aan gulle gaven die hij ontving op zijn 65ste verjaardag. Geen cadeaus, maar ‘geld voor een sociaal doel in Wronki’ was zijn motto. Hij koos voor de vijf jaar bestaande vereniging in Wronki, omdat die in een behoefte voorziet en een uitstekende naam heeft in de Poolse gemeente. Bestuur en vrijwilligers organiseren met regelmaat allerlei activiteiten. Op zaterdag 2 juni, de dag waarop de vereniging de jaarlijkse sport- en speldag houdt, vond de overhandiging plaats. De cheque werd overhandigd aan de voorzitter van Jestesmy Razem, mevrouw Eleonora Borkowska. Het was voor deelnemers en bezoekers een grote verrassing.

Meer berichten