Christmas with Anúna in de St. Agathakerk

  Nieuws

BEVERWIJK - Het Ierse klassieke koor Anúna trekt al jaren volle zalen met zijn bewerkingen van zowel traditionele als eigentijdse gezangen, gezongen met een zeldzaam mooie meerstemmigheid. Anúna is als geen ander in staat om de ziel van het oude Ierland te ontsluieren. Contact met het publiek is essentieel voor Anúna, dus bewegen de leden zich geregeld al zingend gracieus door de gangpaden.
Met dit kerstprogramma nemen de zangers en zangeressen het publiek mee in een sfeer die je gegarandeerd in hemelse kerststemming zal brengen. Het kerstprogramma bevat natuurlijk bekende kerstliederen waaronder ‘Silent Night’. Anúna creëert door de combinatie van a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een geweldige sfeer en dit zal zeker worden versterkt door de ambiance van de prachtige St. Agathakerk. Ook belooft het een kerstconcert met een extra feestelijk tintje te worden, want Anúna viert dit jaar haar dertigjarig bestaan.
Kaarten à € 27,00 voor donderdag 14 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Meer berichten