Aan de slag met je creatieve hobby.
Aan de slag met je creatieve hobby. ((Foto: Aangeleverd))

Creatief bezig zijn bij Perspectief

CASTRICUM - Na een mooie lange zomer krijgt men nu weer wat meer tijd voor hobby's. Velen hebben al een favoriete bezigheid maar voor wie nog op zoek is biedt de vereniging voor beeldende vormgeving 'Perspectief' vele mogelijkheden. Wie eenmaal lid is van deze vereniging kan dagelijks in de ateliers van Perspectief aan de van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum terecht om er met diverse materialen in vele technieken te werken.

Ateliers aan Van Oldenbarneveldtweg in Bakkum

Naast figuratief of abstract schilderen met acryl-, aquarel- of olieverf wordt er bij Perspectief ook met glas, klei of steen gewerkt. Er is een etsgroep, een modeltekengroep en een grafische groep maar ook een keramiek- en boetseergroep. Kortom mogelijkheden genoeg. Wie een creatieve hobby zoekt maar nog niet zo goed weet welke, kan bij Perspectief terecht voor een basiscursus tekenen. Deze cursus vindt plaats op zes vrijdagmiddagen vanaf 13 september van 13.30 tot 16.00 uur en wordt begeleid door kunstenares en docente Afke Spaargaren.

Laat je tijdens deze zes lessen eens verrassen door de mogelijkheden van de verschillende tekenmaterialen zoals potlood, pastel en in water oplosbaar krijt. Aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis leert Afke de cursisten de diverse materialen te hanteren om zo de techniek te helpen vinden die het beste bij je past. Iedere cursist wordt persoonlijk begeleid waardoor deze cursus geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

De kosten zijn € 75,00 voor leden en € 100,00 voor niet-leden. Dit cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid van Perspectief te worden. Na deze basiscursus tekenen start de basiscursus schilderen, doch deze cursussen zijn ook los van elkaar te volgen. Aanmelden bij Froukje Docter: tel. 06-13050180 of via de website: www.perspectiefcastricum.nl

Meer berichten