Feliciteer de 90+ tafeltennissers met hun verjaardag

Algemeen
V.l.n.r. Hugo Bosch Kaag, Bert de Rochemond en Henk Zoontjes.
V.l.n.r. Hugo Bosch Kaag, Bert de Rochemond en Henk Zoontjes. Foto: aangeleverd

CASTRICUM - Dat je op oudere leeftijd nog een goed balletje kan slaan bij het tafeltennissen, bewijzen de heren Bert de Rochemond (93 en oudste recreant), Hugo Bosch Kaag (90 en oudste lid) en Henk Zoontjes (ook 90). De heren spelen bij Tafeltennisvereniging Castricum. 

Sandra Staring van de tafeltennisvereniging laat in een bericht aan onze redactie weten het jammer te vinden dat ze, door de corona, geen verjaardagen hebben kunnen vieren. Laat staan groots vieren. Staring trots: “Henk, Bert en Hugo laten al jaren zien dat ze elke week op de woensdagochtend (bij de 50-plussers) en met veel plezier tafeltennissen in het clubgebouw aan de Gobatstraat 12 A in Castricum.”

Het lijkt de redactie Castricum leuk om de heren alsnog te verrassen met een felicitatie. Doet u mee? Stuur een leuk kaartje naar onze redactie en wij brengen de kaarten persoonlijk naar de heren van de Tafeltennisvereniging Castricum. Inzenden kan tot zondag 9 augustus. Adres: Broeker Werf 8 1721 PC Broek op Langedijk. Een mailtje is ook leuk: redactie.cnb@rodi.nl of app je felicitatie naar 06-52022906. Dan verwerken wij uw attentie in een volgend artikel.