WORKSHOP

Freestyle Zentangle schilderen bij De WorkshopFabriek

Algemeen
Zentangle schilderij van Mieke Rozing.
Zentangle schilderij van Mieke Rozing. (Foto: Mieke Rozing)

CASTRICUM - De WorkshopFabriek geeft in maart online workshops schilderen: ‘Zentangle freestyle’ om precies te zijn. Kunstenaar Mieke Rozing vindt het juist nu ‘in tijden van lockdown en avondklok’ belangrijk om bezig te blijven met activiteiten waar je blij van wordt. Wat goede energie geeft en vooral stress verlaagt. 

Mieke: “Mijn inloopatelier op woensdag- en donderdagochtend doe ik voorlopig online. Het is fijn om binnen de regels zoveel mogelijk de normale dingen te doen. Naast het online lesgeven lijkt het mij ook fijn om een groter bereik te hebben. Zentangle werkt rustgevend en is verslavend. Het is een kunstvorm en tegelijkertijd een meditatie. Je gaat hier helemaal in op en je vergeet alles, iets wat we nu wel kunnen gebruiken. In de workshop speel je met verf, lijnen en patronen. 

Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben, want Mieke begeleidt elke stap. Wil je meedoen dan heb je alleen een tablet of een computer nodig, jij krijgt alle materialen. 

De workshop bestaat uit twee delen en is live te zien op zondag 21 en zondag 28 maart van 10.00 tot 13.00 uur. In duidelijke stappen leert Mieke hoe een ontwerp op doek te zetten. Er wordt gewerkt met mixed media-technieken. Voor inschrijven of meer informatie mail naar: info@miekerozing.nl, tel.: 06-10566887 of klik op aanmeldmodule via: www.miekerozing.nl.

Heb je nu al zin om te beginnen? Teken in dit raster je eerste patroon.