Inzameling Voedselbank voor Castricummers die het niet breed hebben

Algemeen
gezin brengt levensmiddelen voor de Voedselbank bij de Pancratiuskerk.
gezin brengt levensmiddelen voor de Voedselbank bij de Pancratiuskerk. (Foto: Voedselbank IJmond)

CASTRICUM - Vindt u het ook beangstigend als alles duurder wordt? Dat de prijzen van de boodschappen in de winkels hoger worden en dat de gasprijs omhoog gaat? Besef daarnaast dat het voor mensen met een krappe portemonnee extra moeilijk wordt en dat het helpt tegen de armoede om wekelijks een pakket van de Voedselpakket te ontvangen. Volgende week houdt de Voedselbank daarom weer een maandelijkse inzameling. 

Daarom durven de vrijwilligers van Diaconie De Goede Herder weer een beroep te doen u. “Wat ons extra motiveert zijn de maandelijks positieve reacties aan ons van het vrijwilligersteam, werkzaam in Beverwijk. Maandelijks zijn zij weer blij met de ingezamelde artikelen die wij inbrengen en toegevoegd worden aan de 170 pakketten die zij wekelijks weer klaar moeten maken ten behoeve van bewoners op vijf verschillende uitgiftepunten!”

De financiële opbrengst, gedoneerd in de donatiebox die de Voedselbank heeft staan, wordt aangewend voor de inkoop van artikelen die er niet voldoende zijn om er een evenwichtig drie tot vierdaags voedingspakket van te maken! 

Gratis pakken koffie door DE-punten in te leveren bij de Voeselbank

Wat u zeker ook moet weten is, dat de door u ingeleverde DE-bonnen het mogelijk maken om de helft van de koffiepakken die jaarlijks nodig zijn gratis aan te schaffen.

Daarom deze oproep, laten wij ons 5 november samen weer inzetten voor een mooi resultaat. Van 10.00 tot 12.00 uur op het plein voor de Pancratiuskerk.