In de WorkshopFabriek: maak jouw Kerst schilderij

Algemeen
Leer een rendier, uil of een andere kerstvoorstelling schilderen.
Leer een rendier, uil of een andere kerstvoorstelling schilderen. (Foto: Mieke Rozing)

CASTRICUM - Heb jij zin om al lekker in de kerstsfeer te komen, doe dan zaterdag 11 of zondag 12 december mee met de schilder-workshop. Leer hoe je een rendier, uil of een andere kerstvoorstelling kunt schilderen. Realistisch of wat abstracter. 

Voor beginners liggen de voorbeelden en mallen klaar. Iedereen werkt op zijn/haar niveau met acrylverf. Het is een heerlijke bezigheid en het verhoogd de kerstsfeer bij de kerstboom of in plaats van de kerstboom.

In het nieuwe jaar en op verzoek: schilderen als Françoise Nielly 

In januari op verzoek nogmaals de workshop: ‘Ik wil schilderen als ... Françoise Nielly’ (portret met olieverf en paletmes). Laat je inspireren door de techniek van Nielly en maak jouw portret. Jij levert de foto van het portret en de docent zorgt dat de schets hiervan op het doek staat. Deze workshop is in twee dagdelen: zondag 23 en 30 januari. Het nieuwe buurthuis (BBC) is zeer goed geventileerd en dat is heel fijn in deze tijd. Voor meer workshops of het inloopatelier en inschrijven kijk op www.miekerozing.nl

De tekst loopt door onder de foto 

Rendier, acryl op doek. (Foto: Mieke Rozing)

Adres: Buurt en Biljartcentrum Castricum, Van Speykkade 61 in Castricum. Voor inschrijven of meer info: info@miekerozing.nl, 06-10566887. 

Afbeelding