Kunstenaarsduo Marina & Sabrina nog steeds lekker aan het werk

Algemeen
Werk van Sabrina & Marina, te zien elke vrijdag aan de van Oldenbarneveldweg.
Werk van Sabrina & Marina, te zien elke vrijdag aan de van Oldenbarneveldweg. (Foto:aangeleverd)

BAKKUM - Precies vier jaar geleden begon de samenwerking van het kunstenaarsduo Marina Pronk en Sabrina Tacci op de prachtige locatie aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum en ‘they are still going strong!’ Het duo heeft vele exposities ingericht; inspiratie opgedaan; mensen ontmoet en hebben nog heel veel plannen op de plank liggen.

Elke vrijdag en minimaal elk tweede weekend van de maand is de galerie en beeldentuin van 13.00 tot 18.00 uur open en vrij toegankelijk. Marina & Sabrina zijn lekker aan het werk terwijl de gasten rondkijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Kinderen zijn bijzonder welkom en mogen elke vraag stellen die ze maar kunnen bedenken.

Negen levens

Marina: “We hebben ook nu weer een bijzondere expositie ingericht met talrijke verrassende combinaties en veel nieuw werk. Zoals de combinatie van ‘le nove sfere’ van Sabrina met mijn ‘dancing in the moonlight’. ‘Le nove sfere’ bestaat uit negen mini light portraits op een paneel van 54 x 54 cm en ‘dancing in the moonlight bestaat uit negen mini torso’s eveneens op een paneel van 54 x 54 cm. Het is een unieke combinatie waarin Sabrina en ik ieder onze eigen interpretatie geven van negen sferen, negen planeten en negen levens.

Corona-proof

Het duo merkt dat veel mensen niet meer precies weten of ze nou wel of niet naar binnen mogen. We sluiten een uurtje eerder dan normaal. We sluiten nu om 17.00 uur en werken mee aan de QR-controle bij de entree.