Bedrijf in Beeld

Feesten aan en op het Alkmaardermeer

  Bedrijf in Beeld

Bij 't Hoorntje in Akersloot kunnen mensen al veertig jaar terecht om een feest te geven. Bovendien zijn er de rondvaartboten Claes Horn en De Nesch. 't Hoorntje richt zich op partijen vanaf twintig gasten. Alle arrangementen, buffetten, diners en walking diners zijn hierop gebaseerd en komen uit eigen keuken.

Jan en Jetty Sander zijn eigenaar van 't Hoorntje, gelegen aan het Alkmaardermeer. De zaak is van een boerenbedrijf uitgegroeid tot een horecabedrijf met een grote diversiteit een mogelijkheden.

De boerderij waarin het bedrijf gevestigd is dateert uit 1880. Aan de voorkant bevindt zich café 't Voorom, voor feestjes tot circa 50 gasten. Aan de achterkant van de boerderij is de zaal 't Achterom, waar feesten tot circa honderdvijfenzeventig gasten kunnen worden gegeven.

Met de trap of personenlift is de accommodatie Op Zolder te bereiken, een oud-Hollandse zaal die ruimte biedt aan ongeveer vijfentachtig gasten. Jetty: "Op Zolder is uitermate geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies en teambuildingsbijeenkomsten."

Vaarroute

Wie zijn of haar vrienden, familieleden of klanten wil trakteren op een uitje kan de genodigden meenemen op een van de schepen van 't Hoorntje. Claes Horn biedt ruimte aan ongeveer honderd gasten en heeft voor mindervalide gasten een lift aan boord. De Nesch is een notarisboot die ruimte biedt aan circa vijftig gasten. In overleg wordt de te varen route bepaald, bijvoorbeeld via Spijkerboor naar De Woude, de Kaasmarkt in Alkmaar of naar de Zaanse Schans. Aanstaande bruidsparen kunnen ook bij 't Hoorntje terecht. In de zalen, maar ook aan boord van beide schepen, kunnen ze officieel trouwen. Niet alleen feesten kunnen bij 't Hoorntje gegeven worden. Mocht een dierbare overlijden, dan is het tevens mogelijk om het afscheid of de condoleance te houden bij 't Hoorntje.

Verder beschikt 't Hoorntje over een chaletpark en een jachthaven aan het Alkmaardermeer. Wie er een ligplaats zoekt, kan contact opnemen met havenmeester Hans Dekker. Bij de locatie is een grote parkeerplaats, die voor de gasten gratis is.

Voor verdere informatie over 't Hoorntje kunnen mensen op de website van het horecabedrijf kijken: www.hoorntje.nl, e-mailen naar info@hoorntje.nl of bellen naar 0251-312120. 't Hoorntje bevindt zich op Kerklaan 20 in Akersloot.

Meer berichten