Boshuttendag voor de jeugd

  Nieuws
De jeugd kan zich op de boshuttendag helemaal uitleven. (foto aangeleverd)
De jeugd kan zich op de boshuttendag helemaal uitleven. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

BEVERWIJK/CASTRICUM - De jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kan zich maandag 30 april weer helemaal uitleven tijdens de boshuttendag in en rond de Boshutten van Sint Wilfried aan het Scoutingpad in Castricum.
Dat betekent: een lekker dagje uit in de natuur. Op het programma staan bosspelletjes, vuurtje stoken, gezamenlijk eten en plezier maken. In de avond gaat iedereen weer tevreden naar huis. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De kosten zijn 7,50 euro, inclusief drinken, lunch en avondeten.
Op 1 en 2 mei is het de beurt aan de iets oudere jeugd van 8 tot en met 12 jaar om helemaal ‘los’ te gaan tijdens het 24uurs Boshuttenfestijn. Bosspelletjes spelen, vuurtje stoken, gezamenlijk eten, plezier maken, het bos insluipen, slapen en de volgende dag moe maar voldaan naar huis.
De 24-uurs Boshuttenfestijn start op 1 mei om 12.00 uur en eindigt op 2 mei om 12.00 uur. De kosten zijn 15 euro, inclusief drinken, lunch, diner en ontbijt. De organisatie van beide evenementen is in handen van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door de professionals van Stichting Welzijn Beverwijk. Voor meer informatie en/of aanmelding Stichting Welzijn Beverwijk, via judith@welzijnswb.nl of 0251 300329.

Meer berichten