'Vrijwilligers Bedankt' in Castricum

  Nieuws

CASTRICUM - Vrijwilligers uit de gemeente Castricum worden uitgenodigd in het sfeervolle theater van 'Dorpsstraat23' voor een gezellig en kosteloos ‘Frans’ avondje uit op zondag 12 november. Het 'Frans' avondje is van 20.00 tot 22.15 uur.
De activiteiten zijn onderdeel van het programma ‘Vrijwilligers Bedankt’. De gemeente Castricum en Welzijn Castricum willen met deze en andere activiteiten vrijwilligers bedanken voor de enthousiaste inzet in alle kernen van Castricum.
Tijdens de avondjes uit worden de mooiste chansons ten gehore gebracht door de Franse zanger-gitarist Edouard. Men kan onder meer luisteren naar Brel, Piaf, Clerc, Aznavour en Cohen. Zo nu en dan wordt een uitstapje gemaakt naar het Engelse genre: heerlijk in het gehoor liggende songs.
In verband met de grote belangstelling voor ‘Vrijwilligers Bedankt’ worden in de loop van de week extra activiteiten op de site van www.vrijwilligers-bedankt.nl geplaatst. Aanmelden kan via de website. Wanneer digitaal aanmelden niet mogelijk is, kan telefonisch aangemeld worden bij Welzijn Castricum via telefoonnummer 0251 65 65 62. De openingstijden zijn van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Meer berichten