Sfeervolle kerstmarkt bij De Helderse Vallei

Nieuws
De Kerstman brengt een bezoek aan de kerstmarkt van De Helderse Vallei. (Foto: Frank de Boer)
De Kerstman brengt een bezoek aan de kerstmarkt van De Helderse Vallei. (Foto: Frank de Boer) rodi.nl

DEN HELDER - De sfeervolle Kerstmarkt bij De Helderse Vallei vindt vrijdag 14 december plaats. Er is van alles te zien, te horen en te proeven. Beleef het mee tussen 16.00 en 20.30 uur.
Op de kerstmarkt zijn voornamelijk pure, biologische, recycle, fair trade en goede doelenproducten op de kramen te vinden. Het aanbod loopt van biologische kaas tot natuurlijke kerststukken en ambachtelijke spekstenen producten. Er kan zowel inspiratie opgedaan worden voor een duurzaam kerstdiner als unieke en bijzondere kerstcadeautjes gekocht worden. Er zijn diverse lekkere hapjes en bezoekers kunnen zelf een kerstbroodje bakken boven het gezellige vuur, terwijl er geluisterd wordt naar live kerstmuziek. Geniet onder het genot van een beker warme chocolademelk van optredens van Mellow men, Triade Vocalgroup Dicht bij C, Bl!ttz, danscentrum Chantal en Muziekkorps Den Helder.
Naast de verkoop van producten is er ook van alles te zien en te doen. Zo kan er gekeken worden hoe wol gesponnen wordt voor een lekkere warme kersttrui. Wie wil, mag ook zelf even plaatsnemen achter het spinnenwiel. Natuurlijk ontbreekt ook de levende kerststal niet, waar Jozef en Maria met de schapen en de ezel de bezoekers begroeten. Kinderen kunnen zich in kerstsfeer laten schminken of een leuk kerstlichtje maken. De Kerstman komt langs en iedereen kan zijn persoonlijke kerstwens in de kerstboom van De Helderse Vallei hangen of meelopen met de lichtjestocht.
Het volledige programma van de Kerstmarkt is te vinden op www.deheldersevallei.nl/nieuws. De toegang tot de kerstmarkt is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd.