Gerrit Visser, wie kent hem niet?
Gerrit Visser, wie kent hem niet? ((Foto: aangeleverd))

Jutter Gerrit Visser vierde tachtigste verjaardag

DEN HELDER - De redactie van Den Helder op Zondag ontving onlangs een mailtje van Sylvia Visser met het verzoek een leuk verhaaltje over haar vader te plaatsen die op 5 augustus zijn 80e verjaardag vierde. Waarvan acte...

'Onder de oude jutters…Gerrit wie kent hem niet? Bekend van theater radio en tv. Bij Gerrit zit het tv- en theaterbloed in hart en nieren. Tientallen jaren ging hij als hobby naar talloze tv-opnames in onder andere Hilversum, Amsterdam en Aalsmeer. Daar ging zijn hart sneller van kloppen; om deel uit te maken van het maken van mooie programma's waar de mensen thuis zoveel plezier aan beleefden, in een nog computerloze tijd.

Ook stond hij vele jaren op het toneel bij operettevereniging 'Harmonie'. Verkleden, gekkigheid heerlijk… het leven is al serieus genoeg. Als hij maar bezig is en onder de mensen, dan is hij als een vis in het water.

De operettevereniging verdween helaas en door het tellen van de jaren is hij gestopt met de televisie-opnames, mede doordat het er vroeger veel gemoedelijker aan toe ging en het publiek nog echt gewaardeerd werd. Stilzitten is er echter nog niet bij voor Gerrit. Hij zingt al vele jaren met veel plezier bij het koor Harmonie-Plus, waar ook vele oud operettemensen bij zingen. En is de nieuwe schouwburg De Kampanje letterlijk tegenover zijn huis gevestigd, waar hij zich vele uren laat vermaken door de prachtige optredens aldaar.

Bovenal is Gerrit een zeer lieve echtgenoot van Tiny en een fantastische vader van Jan en Sylvia en schoonzoon Ard. Pap, we blazen gezegend met deze mooie leeftijd 80 kaarsjes uit en wensen u nog lang in ons midden te hebben!'

Meer berichten