Claire Klinkert.
Claire Klinkert. ((Foto: aangeleverd))

Cabaret: Claire Klinkert in kerkje Beets

BEETS - In samenwerking met de Paul van Vliet academie presenteert het kerkje van Beets op de laatste donderdag van de maand: nieuw cabaret-talent in Beets. Donderdag 28 november is dat Claire Klinkert met 'De tijd van je leven'. Aanvang: 20.00 uur.

Claire is afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie voor cabaret en kleinkunst. Met een in het verleden behaald rechtendiploma op zak besloot zij een paar jaar geleden het roer helemaal om te gooien en koos zij voor het creatieve pad met als resultaat een zeer goed ontvangen afstudeervoorstelling. Zij speelt een stukje uit deze prikkelende voorstelling. Maatschappelijke en persoonlijke issues worden afgewisseld met liedjes. Realistisch vormgegeven met een tikje zelfspot, gevoelig soms confronterend, met typetjes en als rode draad: tijd.

In het voorprogramma: Janneke de Groot.

"Al sinds ik mij kan herinneren vond ik vroeger leuker dan nu. De jurken uit de 50's, muziek van de Andrew sisters en de musicals van Bannink en Annie M.G. Ik ga terug in de tijd, geïnspireerd op de grote diva's van toen."

Aanmelden voor de voorstelling kan via www.kerkbeets.nl. Toegang: € 7,50. 

Meer berichten