(Foto: aangeleverd )

SportFestival Volendam onthult plattegrond en app

VOLENDAM - Nu je precies weet waar jouw favoriete workout op het terrein staat kan het aftellen echt beginnen. Sportfestival Volendam onthult namelijk een plattegrond en app. Met nog 5 maanden tot het festival is ook de organisatie er bijna klaar voor: de voorbereiding van het festivalterrein is in volle gang.12 & 13 juni 2020 vind het grootste Sportfestival van de Benelux plaats in Volendam.

Het event Sportfest Volendam vindt plaats op het terrein van het Sportfondsenbad in Volendam. Met een totaal oppervlakte van ruim 40.000m2 en een verwachte opkomst van 13.000 bezoekers wordt dit het grootste Sportfestival van de Benelux,waar Sport,Lifestyle en mind centraal staat. De Sportfest Volendam bestaat uit diverse zwembaden van totaal 3500m2 ,diverse wedstrijden,uitdagende clinics en inspirerende demonstraties.

Healthy food

Oftewel alles wat zich in en rondom de Sport en health wereld afspeelt. Om het plaatje compleet te maken is er een Healthy food en sportmarkt Area. Hier kunnen de bezoekers nieuwe ,verse en gezonde maaltijden proeven en kennis maken van de nieuwste trends in de sport.

Plattegrond

Met de plattegrond die van het festival hoef je de weg dus niet meer kwijt te raken. Om te zorgen dat je de kaart niet uit je hoofd hoeft te leren, is de organisatie ook bezig met een app. Zolang je zorgt dat je telefoon niet leeg is heb je het gehele affiche, het blokkenschema én de plattegrond in je broekzak zitten.

Omdat het evenement zo duurzaam mogelijk wordt opgezet wordt het terrein voorzien van elektra verdeelkasten die worden gevoed door de zonnepanelen van het dak op de sporthal. Het terrein wordt voorzien van drinkwaterpunten met hervulbare flessen die wordt gevoed door de eigen waterbron van het zwembad.

Recyclen

Het plastic afval wordt verzameld met speciale containers die daarna door kras recycling en de Kivo plastic verwerking opnieuw worden gebruikt. Een podium op de Food area waarbij voedseldeskundige de bewustwording van voedselverspilling onder de aandacht brengt en tips geeft wat je met restant voedsel nog kan maken. Heb je nog geen tickets? Er zijn ook VIP tickets beschikbaar www.sportfestivalvolendam.nl

Meer berichten