Baggerwerkzaamheden Volendam

Algemeen
Tijdens de werkzaamheden worden de twee drijvende steigers(gele vakken op de foto) tijdelijk verwijderd, zodat het benodigde materieel de haven in kan. De baggerwerkzaamheden vinden plaats aan de westkant van de binnenhaven (in de met rood omlijnde vakken op de foto's)
Tijdens de werkzaamheden worden de twee drijvende steigers(gele vakken op de foto) tijdelijk verwijderd, zodat het benodigde materieel de haven in kan. De baggerwerkzaamheden vinden plaats aan de westkant van de binnenhaven (in de met rood omlijnde vakken op de foto's) (Foto: Gemeente Edam Volendam)

VOLENDAM - Van 16 tot en met 20 maart worden verschillende delen van de Haven in Volendam uitgebaggerd. De baggerwerkzaamheden vinden plaats aan de westkant van de binnenhaven (in de met rood omlijnde vakken op de foto's) en worden volledig uitgevoerd vanaf het water.

Tijdens de werkzaamheden worden de twee drijvende steigers(gele vakken op de foto) tijdelijk verwijderd, zodat het benodigde materieel de haven in kan. Het vrijkomende baggerslib voeren we per schip af, waardoor er geen verkeershinder op de openbare weg is. Naar verwachting ontstaat er dan ook nauwelijks overlast voor de omgeving.